VOOR JOUW...

PERSONAL

STYLING

Iedereen is uniek! Met dat als uitgangspunt zoeken we de kleuren die jou zelfzeker maken en de stijl die jou kracht geeft om ervoor te zorgen dat je in balans bent! Hierbij houden we rekening met jouw leef- en werk situatie, wensen en natuurlijk ook je budget.

PERSONAL SHOPPING


Bij een personalshopping gaan we samen op zoek naar de kleding waarnaar jij op zoek bent, in een stad naar keuze en aangepast aan jouw budget. Ik zal tijdens een pre-shopping vooronderzoek doen zodat het voor jou een zorgeloos uitje wordt.

... OOK VOOR MANNEN

Mannen, waarom niet ...

Ook mannen mogen aandacht besteden aan hun voorkomen. Speciaal voor de man zorg ik voor een uitleg 'to the point' en makkelijk in de praktijk te brengen.

GARDEROBE PLANNING


Tijdens een garderobeplanning overlopen we samen je kleerkast! We ordenen je kast, bekijken je basisstukken en maken nieuwe combinaties. Aan de hand hiervan stellen we een shoplijst samen om je bestaande garderobe aan te vullen.

 

ZAKELIJK

Creëren van het juiste imago voor jouw bedrijf.

 

Voor winkels in de mode ...

Op zoek naar extra adviezen 

Organiseren van evenementen in je zaak 

Begeleiden van je winkelpersoneel 

 

Dit alles op maat van jou behoeften.

 

ARRANGEMENTEN


Communiceren in en over stijl ...

Heb je specefieke vragen, advies nodig voor een speciale gelegenheid, ben je op zoek naar een workshop, een  make - over,  wil je iets speciaals organiseren met of voor vrienden/collega's. Ik ben bereid om iets samen te stellen aangepast aan jouw ideeen.